Mina tjänster

Min kompetens

Tidningsdesign

Mångårig erfarenhet av magasinformgivning med eget ansvar för grafiska profilen. Art direction. Erfarenhet av redesign, idé- & konceptarbete och löpande produktion. Håller ihop alla delar.

Examen från Berghs School of Communication.

Grafisk formgiving

Gedigna kunskaper inom grafisk visuell kommuniktion, typografi, färg och form. Väl insatt i den grafiska processen. Van att ansvara för varumärkets grafiska identitet. Jobbar alltid med målguppen i fokus.

Digital kommunikation

Vana av att jobba med grafisk kommunikation med digital inrikting. Har grundläggande kunskaper i webbdesign, CSS och HTML. Erfarenhet av CMS – WordPress och sociala medier. Certifikat Google Analytics & Google Digitalakademin.

Med mera

Illustration & infografik

Är en allkonstnär som kan göra mycket av lite t ex illustrera komplicerade termer och begrepp och göra dem grafiskt tilltalande för målgruppen. Kan göra fakta tilltalande med infografik.

Ads & event

Erfarenhet av annonsproduktion, annonskampanjer och event. Att vara ansvarig för ett varumärkes grafiska identitet har gett mig kunskaper i att hålla ihop konceptet i alla led.

Varumärke & logotyp

Erfarenhet av art direction, redesign och komplett formgivning av ett helt ny produkt. Van att jobba med grafiska profiler – vårda och utveckla varumärke. Originalframställning. Logotyper.