Mina tjänster

Min expertis

Tidningsdesign

Mångårig erfarenhet av magasinformgivning med eget ansvar för grafiska profilen. Art direction. Erfarenhet av redesign och löpande produktion.

Examen från Berghs School of Communication.

Grafisk formgiving

Kunskaper inom grafisk visuell kommuniktion, typografi, färg och form. Väl insatt i den grafiska processen. Van att ansvara för varumärkets grafiska identitet. Jobbar alltid med målguppen i fokus.

Digital kommunikation

Vana av att jobba med grafisk kommunikation med digital inrikting. Har grundläggande kunskaper i webbdesign, CSS och HTML. Erfarenhet av CMS – WordPress och sociala medier. Certifikat Google Analytics & Google Digitalakademin.

Kan detta också

Illustration & infografik

Är en allkonstnär som kan göra mycket av lite t ex illustrera komplicerade termer och begrepp och göra dem grafiskt tilltalande för målgruppen. Kan göra fakta tilltalande med infografik.

Annons & event

Erfarenhet av annonsproduktion, annonskampanjer och event. Att vara ansvarig för ett varumärkes grafiska identitet har gett mig kunskaper i att hålla ihop konceptet i alla led.

Varumärke & logotyp

Erfarenhet av art direction, redesign och komplett formgivning av ett helt ny produkt. Van att jobba med grafiska profiler – vårda och utveckla varumärke. Originalframställning. Logotyper.